fbpx
Безплатна доставка до офис за поръчки над 70лв

ArtCactus

Магазин за артистични и ръчно изработени стоки

Политика за поверителност

Последна актуализация на 22 януари 2022 г

Дата на влизане в сила 22 януари 2022 г

Тази Политика за поверителност описва политиките на АРТКАКТУС ООД със седалище и адрес на управление:

Държава: БЪЛГАРИЯ
Област: София (столица), Община: Столична
Населено място: гр. София, п.к. 1421
ж.к. Лозенец, ул. “Св. Наум” № 16, ет. 1, ап. 1

Адрес на електронна поща: artcactus.eu@gmail.com и интернет страница: www.artcactus.eu

относно събирането, използването и разкриването на вашата информация, която събираме, когато използвате нашия уебсайт (https://artcactus.eu ) (от тук нататък наричана за кратко “Услугата”). Като осъществявате достъп или използвате Услугата, вие се съгласявате със събирането, използването и разкриването на вашата информация в съответствие с тази Политика за поверителност. Ако не сте съгласни със същата, моля, не влизайте и не използвайте Услугата. Можем да променим тази Политика за поверителност по всяко време без предизвестие до вас, като ревизираната Политика за поверителнос ще влезе в сила 180 дни след публикуването й. Продължаването на достъпа или използването на Услугата след това време ще означава, че приемате ревизираната Политика за поверителност. Затова препоръчваме периодично да преглеждате тази страница.

Информация, която събираме:

Ние ще събираме и обработваме следната лична информация за вас:

-име

-електронна поща

-адрес

-информация за плащане

Как използваме Вашата информация:

Ще използваме информацията, която събираме за вас за следните цели:

-Маркетинг/Промоция

-Обработка на плащане

-Информация за администрацията

-Насочена реклама

-Управление на поръчката на клиента

-Решаване на спорове

Ако искаме да използваме вашата информация за каквато и да е друга цел, ще поискаме от вас съгласие и ще използваме вашата информация само при получаване на вашето съгласие, освен ако не се изисква да направим друго по закон.

Запазване на Вашата информация:

Ние ще запазим вашата лична информация при нас в продължение на 90 дни до 2 години, след като потребителските акаунти останат неактивни или толкова дълго, колкото ни е необходима, за да изпълним целите, за които е събрана, както е описано подробно в настоящата Политика за поверителност. Може да се наложи да запазим определена информация за по-дълги периоди, като например водене на записи/отчитане в съответствие с приложимото законодателство или по други легитимни причини като прилагане на законови права, предотвратяване на измами и т.н. Остатъчна анонимна информация и обобщена информация, нито едно от които не ви идентифицира (пряко или косвено), може да се съхранява за неопределено време.

Вашите права:

В зависимост от приложимото законодателство, може да имате право на достъп и коригиране или изтриване на вашите лични данни или да получите копие на вашите лични данни, да ограничите или възразите срещу активното обработване на вашите данни, да поискате от нас да споделим вашите лични информация на друг субект, да оттеглите всяко съгласие, което сте ни предоставили за обработка на вашите данни, право да подадете жалба до законов орган и други права, които могат да бъдат от значение съгласно приложимото законодателство. За да упражните тези права, можете да ни пишете на artcactus.eu@gmail.com. Ние ще отговорим на вашето искане в съответствие с приложимото законодателство. Имайте предвид, че ако не ни позволите да събираме или обработваме необходимата лична информация или оттеглите съгласието да я обработваме за изискваните цели, може да нямате достъп или да използвате услугите, за които е поискана вашата информация.

Бисквитки:

За да научите повече за това как ги използваме и вашите избори във връзка с тези технологии за проследяване, моля, вижте нашата Политика за бисквитки.

Сигурност:

Сигурността на вашата информация е важна за нас и ние ще използваме разумни мерки за сигурност, за да предотвратим загубата, злоупотребата или неоторизирана промяна на вашата информация под наш контрол. Въпреки това, предвид присъщите рискове, ние не можем да гарантираме абсолютна сигурност и следователно не можем да гарантираме сигурността на информацията, която ни предавате и правите това на свой собствен риск.